Barcelona giver Messi en livstidskontrakt

Ifølge spanske medier har Barcelona hjulpet Messi plan for fremtiden. Messi har fornyet sin kontrakt med Barcelona i 2021 år, men 2021 vil ikke være slutningen af ​​Messi i Barcelona, ​​som allerede har afsløret, at klubben ønsker at "underskrive en livstidskontrakt" med Messi, og nu gør Barcelona allerede det. Barcelona og Iniesta underskrev en livstidskontrakt den 6. oktober i år, og Barcelonas tilbud til Messi er også en livslang kontrakt med den samme gamle hvide, hvilket betyder at spilleren når beslutningen slutter.Billige fodboldtrøjer børn følge historien, med tanke på evigheden.

Medierne påpegede også, at selv om Messi ikke tillod, at hans fornyelsesceremoni blev offentliggjort, var det en kendsgerning, at han havde fornyet sin kontrakt med Barcelona indtil 2021, og ingen i Barcelona-klubben tvivlede på det. Messis loyalitet over for Barcelona er uændret. Nu er overførselsmarkedet meget vanvittigt, Neymar er lokket væk af fristelsen af ​​penge. Der er mange klubber, der ønsker at poke Messi, men har ikke haft succes. Messi har aldrig lyttet til en række tilbud, han er ikke lav på de årlige lønkrav, men også inden for en rimelig rækkevidde. Hans årsløn er den højeste i Barcelona holdet, men rollen er den største i Barcelona klubben. Billige Barcelona tøj til børn er stolt af de store spillere.

Spørgsmålet om Iniesta's fornyelse blev løst på den mest perfekte måde, og Barcelona håbede Messi ville også underskrive en livstidskontrakt med Barcelona. Kontrakten fra 2021 løser ikke problemet i sidste ende. Efter Macy's støvler håber Barca, at han vil forblive hos klubben, så hans karriere slutter at få fansen til skade. Efter pensionering vil Messi også repræsentere og symbolisere Barcelona klubben. Den Røde Blå Legion ønskede ikke en lignende scene at ske med Lionel Messi, da den tidligere lille Lois forlod Barcelona på en dårlig måde. Messi er Barcelonas rigdom, Barcelonas rigdom for at bevare, og livslang kontrakt er at give Messi det bedste afkast.Fodboldtrøjer med tryk til børn for at opnå deres egen fodbolddrøm.