Cristiano Ronaldo er stadig optimistisk og selvsikker

Denne sæson har været en meget hård årstid for Cristiano Ronaldo, 32 år, selvom han scorede 6 mål i Champions League-gruppen, men i det øverste spil var Real Madrid på vej 1: 3 minus Tottenham Hotspur. I La Liga arena scorede Cristiano Ronaldo kun 1 mål i 7 kampe. Mere lad fanen bekymre sig, Cristiano Ronaldo på banen, i utallige tider fik fodboldskuddet ikke scoret, Cristiano Ronaldo viste et irritabelt humør, så mange mennesker har et spørgsmål: Cristiano Ronaldo er stadig en målmaskine? Dette gælder især for små fans, der bærer Fodboldtøj til børn til børn.

Men i dag, Cristiano Ronaldo i en social media sætning, måske en smule komfort til sine fans. "Det er mit liv, smilende og positivt. Og med et billede af en smilende linse. Der er mange fans, og så har Billige Ronaldo tøj til børn fansne set billederne, alle udtrykte sin taknemmelighed og bekræftelse. Dette billede blev taget på Real Madrid's træningsbase, som også var den første trænings-session i Real Madrid efter Las Palmas i den øverste Liga-konkurrence.

La Liga League har spillet 11 runder, selvom Cristiano Ronaldo var fraværende fra de foregående fire spil, men Cristiano Ronaldo var den spiller der scorede mest på Real Madrid. Men i denne sæson blokerede Cristiano Ronaldo uheldig, dørstolpen og målmanden gentagne gange Cristiano Ronaldo fodboldskuddet. I kampen mod Las Palmas, i de sidste øjeblikke af spillet, Cristiano Ronaldo for at savne den perfekte scoring mulighed, og hans ansigt afslørede endda et glimt af desperation. Men Cristiano Ronaldo håber at vise kongens tilbagevenden, Cristiano Ronaldo også til alle holdkammerater for at sikre, at han vil forsøge at vinde denne sæsons La Liga Golden Boot! Selvfølgelig opdaterer vores hjemmeside også den seneste fodboldkampdynamik. Fodboldfans søger stadig efter Fodboldtøj til Børn med navn fans, du kan også klikke på linket Få den seneste købsguide.

 

Cristiano-Ronaldo-er-stadig-optimistisk-og-selvsikker