Lionel Messi likviderede skader op til 700 mio. EUR

Selvom Lionel Messi's kontrakt likviderede skader nu er så høje som 700 millioner euro, har Barcelona klubben også begyndt at føle sig urolig over Premier League Club og den stærke økonomiske magt hos nogle af de oliefyrede fodboldklubber. Efter deres opfattelse garanterer de 700 millioner euro-kontraherede erstatningsansvar ikke muligheden for at beholde Lionel Messi, mens de spanske medier meddelte, at der for øjeblikket er 4 klubber, er i stand til at betale € 700 mio. Kontrakt for likvide skader for at købe Lionel Messi. Selvfølgelig er disse fans af Billige Fodboldtøj til Børn også meget interesserede i denne sag.

700 millioner euro blev anset for umulige at betale før den hektiske overførselsaftale sidste sommer. Men da situationen er blevet ændret på grund af markedets vanvittighed, hævede Barcelonaklubben straffen for den nye kontrakt med næsten 3 gange i november i november, da den fornyede sine kontrakter med Lionel Messi, og Barcelonaklubben følte sig stadig urolig. Vil Lionel Messi være den næste Neymar? For de tilhængere af Messi fodboldtøj til børn, ønsker de ikke den samme hændelse.

Media afslørede at Barcelona klubben mener, at der er 4 klubber har evnen til at betale Lionel Messi kontrakt likviderede skader. Der er også en række Premier League klubber villige til Messi en stor pris for Lionel. Manchester United, Manchester City, Chelsea er meget interesseret i Lionel Messi, men han vil købe Lionel Messi, han skal sælge nogle superstjerner for at rejse penge. Uanset om der vil være billigt overførselsnyheder, kan du være opmærksom på vores opdateringer af websider, og vi tilbyder også online-købstjenester til Fodboldtøj til Børn med navn, Support global hurtig levering.

 

Lionel-Messi-likviderede-skader-op-til-700-mio-EUR