Lionel Messi tager piller i spillet igen

Lionel Messi i spillet i hemmelighed tager medicin, er allerede almindeligt. Men siden oktober sidste år, da Barcelona spillede imod den græske Olympiacos, så Lionel Messi efter at have taget en pille, syntes han at holde sig fast. Derefter tog han aldrig piller fra hans strømper i spillet. Som fansne glædede sig til, især Billige Fodboldtøj til Børn fans. I Barcelona til 2: 1 sejr over Deportivo Alavés, tog Lionel Messi en lille blå pille fra sokken og stoppede den i munden. Mere utroligt, scorede Lionel Messi hurtigt et frispark med succes.

I en oktober 2017 Champions League-konkurrence, Barcelona mod Olympiacos, fjernede fjernsynskameraer, der blev filmet Lionel Messi, piller ud af deres strømper og tog dem offentligt. Derefter lykkedes det at spille et frispark. Det var hans 100. mål i det europæiske spil, og den endelige Barcelona skulle slå sin modstander med en score på 3: 1. og imod Deportivo Alavés, skete den samme scene igen. Og denne gang er billedet mere klart, du kan tydeligt se Lionel Messi at spise pilen er blå. Hvad med Lionel Messi efter at have taget medicin? Ligesom resultatet af den foregående kamp fik Lionel Messi igen med et vellykket frispark. Det var 7 minutter før kampen sluttede, og Lionel Messis mål hjalp Barcelona med at vende om kampen. På banen er Wearing Messi fodboldtøj til børn fans begejstret!

På det tidspunkt var der medier, som Lionel Messi spiser syrepillen for at undertrykke opkastningen i spillet. I de seneste år har Lionel Messi søgt hjælp fra italienske ernæringseksperter. Under den omhyggelige regulering af ernæringseksperter blev Lionel Messis fysiske tilstand mere ideel. Men den almindelige opfattelse er, at Lionel Messi faktisk lige spiste en glukosepille. I konkurrencedygtige sportsgrene er det meget almindeligt for atleter at spise druesaftpiller. Spis glukosepillen, lad atleteren genopbygge muskel energi, for at opløse træthedssamlingen så hurtigt som muligt. Der er flere spændende fodbold anekdoter du kan klikke på linket for at følge vores hjemmeside information opdatering. Samtidig leverer vi også Fodboldtøj til Børn med navn online order service. Brug rabatkoden kan også få den laveste pris på varer, Support global hurtig levering.

 

Lionel-Messi-tager-piller-i-spillet-igen