Manchester United fans skalede Paul Pogba sagde, at han var en b

Manchester United blev bedøvet af Sevilla's eliminering, Paul Pogbas middelmådige præstation blev fokuseret på vredige Manchester United-fans, der skildrede de sociale medier. Paul Pogba's præstation i dette spil blev latterliggjort af sine egne fans på Twitter. Inkluderer også fans af Billige Fodboldtøj til Børn.

Den franske midtbanespiller erstattede Marouane Fellaini i anden halvleg, men spillede ikke en rolle i spillet, men lod Sevilla ødelægge balancen. Der var tv-kommentatorer, der pegede på Josémourinhos spillere og beskyldte dem for deres dårlige præstationer. Men på Twitter er ironien fra Paul Pogba af Manchester United-tilhængere mindre høflig. Manchester United fans taler Paul Pogba du er bare en baby. Dette fik virkelig skufferne til Pogba fodboldtøj til børn skuffet.

Siden Alexis Sanchez blev medlem af Manchester United, har Paul Pogbas tilstand og holdning ændret sig meget. Nu ser det ud til, at den oprindelige Manchester United med en ugentlig løn på 600.000 pund Alexis Sanchez fra Manchester City, er virkelig et hold og spillerne i et dobbeltresultat. Mere spændende fodbold information er tilgængelig på vores hjemmeside. Samtidig tilbyder vi også Fodboldtøj til Børn med navn online købstjeneste til fans, som vi mener vil tilfredsstille dig.

 

Manchester-United-fans-skalede-Paul-Pogba-sagde-at-han-var-en-baby