Messi's sociale netværksside annoncerer tredje søn født

La Liga 28. runde, Barcelona væk 2: 0 thrashed Malaga, med 11 point til at lede mesterskabet. Messi savnede spillet af personlige grunde, men blev stadig et "hat-trick" på en anden tonehøjde. Lige før starten af ​​Barcelona-Malaga spillet blev Messias tredje søn født. Den tredje gang, da fars Lionel Messi skrev på sine personlige sociale medier: "Velkommen Ciro til verden!" Gudskelov for alt at gå meget godt. Mor og barnfred. Vores familie er super glad! "Den fulde faderlige kærlighed straks overløber skærmen. Billige fodboldtrøjer børn bringe de mest oprigtige velsignelser til det nyfødte barn.

Efter hans yngste sønns fødsel passerede Lionel Messi også gennem sociale medier til glæden ved at blive far igen. Messi sendte et billede af sig selv og hans nyfødte Ciro på sit Instagram, med Ciris lille håndhåndterende Lionel Messis finger. Det er værd at nævne, at Lionel Messi, den anden søn af Massey, blev født, Messi også gennem et meget lignende billede for at annoncere familiens glæde Tim Ding. Så tidligt som i sidste måned havde Lionel Messi givet sit tredje barn et navn, og gennem sociale medier betød kineserne "West", næsten lige så meget som Ronaldo's udtale. Faktisk "Ciro" i betydningen af ​​kong Posvenrio betyder i spansk og græsk solen.Messi fodboldtøj til børn Blessing Messi familie lykke.

Messi og hans kone, Antonella, basker også ind for deres tre-sønske glæde. Interessant nok har Messi haft en bemærkelsesværdig præst i en enkelt sæson af to sønner. Den ældre søn Tiago Messi blev født i slutningen af ​​2012, i hvilken tid Messi afsluttede 91-kold feat på året, ved at bryde Gede Moulles rekord om at score 86 mål i året, hvor statusen for dagens første skydemaskine var, mens Den anden søn, Mateo Messi, blev født i september 2015. I slutningen af ​​det år vandt Messi fem mesterskaber til Barcelona. Som den eneste fejl i Macy's Honor-bog er VM en naturlig smerte for Messi og alle Messi-fans. Og i år er VM-året, da den 31-årige Lionel Messi sandsynligvis vil blive ledsaget af hans sidste karriere ramt Hercules Cup, ser vi også frem til den unge Xi Luo kan være som to brødre til at studere, bring far denne karriere endelige overraskelse.Fodboldtrøjer med tryk til børn, venter på forestillingen af ​​Messi World Cup.