Neymar Fodboldtrøje kan opdatere posten igen?

I de seneste dage vil den 2018 VM kvalificerende sydamerikanske division blive spillet samtidigt. Der er mange tilhængere iført Billige Fodboldtrøjer, stadion atmosfæren er meget aktiv! Det brasilianske landshold, der har været berettiget til VM i forvejen, vil spille mod Chile hjemme. Det brasilianske holds kerneafspiller, Neymar, har gjort det klart, at han ønsker at vinde det chilenske hold "for Messias skyld".

På blot et års tid er rekordet af verdensfodboldens overførselsgebyr blevet opdateret to gange! Omkostningerne ved at underskrive Neymar er så høj som 300 millioner euro, og vil han bryde rekordet igen i fremtiden?  Neymar Fodboldtrøje mirakel i den nærmeste fremtid kan reproducere? Neymar er i dag karrierefasen, det er sandsynligt at skabe en anden en herlighed.  Paris Saint-germain for at underskrive Neymar, aktiverede direkte den brasilianske stjerne og Barca-kontraktbrud af guld, op til 222 millioner euro. Faktisk, hvad angår skatter, signalerede Paris Saint-Germain, at Neymar betaler prisen, op til 300 millioner euro. Det ville være svært at finde en spiller, der kan bryde denne rekord, hvis han er aktiv. For at opdatere 220 millioner overførselsgebyret er det næsten umuligt for den aktive fodboldspiller at fuldføre opgaven på grund af behovet for at opfylde flere betingelser.

Neymar er i øjeblikket under 26 år, og fodboldspillers gyldne alder er mellem 28 og 33 år, så Neymar har stadig meget plads til at stige. Måske to eller tre år senere er det toppen af ​​Neymar karriere! Han kan også vende tilbage til en traditionel klub som Barca eller Real Madrid for at skabe en ny verdensomspændende fodboldoverførselsgebyr. Men dette er bare et gæt, du ved aldrig, i en kommende sæson, vil pludselig dukke op som en talent-superstjerne, lad et rige hold være vanvittigt, villig til at betale flere euro for ham. I overførselsperioden for lanceringen af ​​fodboldtrøjen vil naturligvis være meget eftertragtet, så stadig på udkig efter Billige Fodboldtrøjer butik 's fans, kan du klikke på linket for at komme ind på vores hjemmeside for at forstå den seneste fodbold nyhed og købsvejledning, tror vil Gør dig tilfreds.

 

Neymar-Fodboldtroje-kan-opdatere-posten-igen