Neymars far siger, at Neymar er i PSGs lyse fremtid

I de seneste måneder har der været rygter om en overførsel af Neymar, der forlader PSG. På en pressekonference i Brasilien lokal tid denne tirsdag sagde Neymars far: "Siden min søn sluttede sig til PSG i sommer, er han blevet en søjle i holdet, og jeg tror fast, at hans spil i den franske hovedstad vil have en lysere fremtid. " Al Helefi tilføjede: "I PSG havde Neymar en god tid, og han holdt en høj moral." I øjeblikket er Neymar ivrig efter at vende tilbage til stadion så hurtigt som muligt, og han gør en hård indsats for at nå dette mål. Efter min mening er Neymar meget optimistisk nu. "Billige fodboldtrøjer børn er en dør for at udforske fodboldens charme.

Også i tirsdag holdt PSG-træner Emery også en pressekonference i den franske hovedstad, da han blev spurgt om rygterne om en Neymar-overførsel, sagde spaniens berygtede chef, at han ikke ville være bekymret og generet af rygterne. På det tidspunkt sagde Emery "Jeg svarede faktisk et lignende spørgsmål for nogle måneder siden, og i øjeblikket er mit svar stadig uændret." PSG har udarbejdet en stor plan, Henrik og Al Helefi er i øjeblikket i Brasilien, og de er her for at se Neymar. "PSG fodboldtøj til børn at gøre sit bedste for hans yndlings spillere.

Neymar gennemgår kirurgisk behandling i Brasilien på grund af Neymars højre fod v metatarsal fraktur, og er i øjeblikket ved at komme sig i Brasilien. Den brasilianske landsholdslæge Rodrigue Lasmars har gjort det klart, at selv om kirurgi lykkes, behøver samba-stjernen stadig 2,5 måneder til tre måneder for at komme sig og genvinde. Bare i ugen rejste PSGs klubformand, administrerende direktør Nasser Al Helefi og sportsdirektør Antro Henrik til Brasilien for at besøge Neymar, en måde, som Germain-ledelsen ønskede at udforske de sande ideer fra brasilianske superstjerner. Fodboldtrøjer med tryk til børn sammen med et kig ved Neymar endelige udvælgelse.