Paul Pogba shirtless crazy træning accelereret genopretning

Ifølge de seneste medier rapporterede den skadede Paul Pogba for nylig i USA i Miami for rehabiliteringstræning. Som det kan ses fra den udsatte træningsvideo, kan Paul Pogbas tilbagevenden til stadionet være tæt. Paul Pogba blev såret i en mesterskabskamp mod Basel, da han var den 12. september. Derefter trak Paul Pogba rehabiliteringstræningen og stræber efter en hurtig tilbagevenden til Manchester United. Ifølge de seneste rygter, Paul Pogba den tidligst mulige comeback inden for to uger. Anyway, for de har Billige Fodboldtrøjer Paul Pogba fans, er en meget behagelig ting.

På billedet var shirtless Paul Pogba i god form. Paul Pogba under solen i Miami, USA, omhyggeligt træning, sved. Det varme vejr gjorde også Paul Pogba nødt til at bruge koldtvandsrøret til afkøling. Og fra den video vi kan se, har Paul Pogba, med vejledning og hjælp fra en professionel træner, allerede startet en forholdsvis høj intensitet af træning og fra Paul Pogbas handling, Selv om han ikke havde Pogba Fodboldtrøje til træning, men , skadeproblemet synes at have været mindre alvorligt.

Selvfølgelig vil Paul Pogba deltage i weekenden Manchester United væk fra Liverpools spil er ikke realistisk. Jose Mourinho vil også mangle Marouane Fellaini og Michael Carrick. Men Paul Pogbas situation i USA vil gøre Jose Mourinho mere sikker på fremtiden. Måske efter han kom tilbage, vil der være mere fremragende præstation er også meget mulige ting. For hvilke der er en Billige Fodboldtrøjer butik har været klar At give Paul Pogbas tilhængere den bedste indkøbstjeneste. Udover at øve på løbebåndet har han også en mere intens træning udendørs. Der er ingen officielle nyheder om datoen for Paul Pogbas tilbagevenden, og håber at Paul Pogba vil komme hurtigt og tilbage til fodboldarenaen.

 

Paul-Pogba-shirtless-crazy-trening-accelereret-genopretning