Spansk medier foreslår Barcelona juli købe Griezmann

De spanske medier har udgivet en påmindelse om, at Barcelona ikke bør være ivrig efter at underskrive en Griezmann-overdragelseskontrakt med Atletico Madrid siden 1. juli mængden af ​​Griezmann buyout penge fra 200 millioner euro til 100 millioner euro. Barca mundstykke Denne artikel er opdelt i to dele, den første del er at stå på Barcelona-positionen, den anden del er at stå i perspektivet for Atletico Madrid for at udtrykke følelser. Barcelona i januar i år aktivt med hestekonkurrencen for at diskutere Griezmann-overførsel, men også med Griezmann selv havde en dyb kontakt, Barcelona præsident Batomeu selv selv med Griezmanns forældre at spise, spekulerede spanske medier, at Batomeu bestemt opfordrede Griezmanns forældre til at overtale deres søn til deltage i Barcelona.Men indtil vintervinduet blev lukket, blev aftalen stadig ikke nået. Billige fodboldtrøjer børn ved, at den spiller, der ikke ønsker at vinde mesterskabet, ikke er en god spiller.

Griezmanns nuværende udkøb er 200 millioner euro, men fra 1. juli i år bliver udkøbet 100 millioner euro. Medierne påpegede to forslag: Barcelona bør ikke være ivrig efter at underskrive en kontrakt med Atletico Madrid før den 1. juli, så vidt muligt efter købet til 50 procent, selv efter 1 juli-forhandlingerne med Atletico Madrid, ikke haste for at købe , kan ønske at træffe en beslutning efter VM. I forbindelse med sidstnævnte forslag blev Barca's mundstykke ikke skrevet ud, men den skjulte betydning kunne læses. Hvis Griezmann klarer sig godt i verdensmesterskabet, skal Barcelona betale 100 millioner euro direkte, hvilket kun er den højeste pris; hvis Griezmann ikke klarer sig godt i verdensmesterskabet, kan Barcelona enten skubbe prisen for at hjælpe ham eller have en chance for at komme videre til en anden spiller på transfermarkedet. Griezmann fodboldtøj til børn opfordrede ham til at søge et stærkere hold for at konkurrere om mesterskabet.

I anden del af artiklen beskrev den spanske press situationen for Atletico Madrid. Atletico Madrid har vanskelighederne med Atletico Madrid, Ban førte til vintervinduet ikke kan købe folk, men spillerne bliver hele tiden gravet væk, Atletico Madrid også i hjertet af blodet, måtte forlade Griezmann, Griezmann også tilbagebetale vejen for at fortsætte med at ophold i Atletico Madrid og buyout penge midlertidigt op til 200 millioner euro. Men Atletico Madrid savnede faktisk den bedste tid til at sælge ham i vinter (fra et økonomisk synspunkt), hvilket førte til et buyout-skære på et halvt års løn og en stor løn. Griezmann er nu en løn på 15 millioner euro før skat. Og Atletico Madrid står også over for den ukendte risiko for Griezmanns præstationer på verdensmesterskabet. Fodboldtrøjer med tryk til børn, for at bringe mere visuelt fest for fansne.